Arles Provence-Alpes-Côte d'Azur

Från 1650 SEK
Fastighetsuppgifter

Arles Provence-Alpes-Côte d'Azur

Från 1650 SEK
Beskrivning

Lägenhet/studio uthyres i Arles

Lägenhet Uthyres - Arles Provence-Alpes-Côte d'Azur

Arles – Lägenhet uthyres i Arles

Här erbjuder vi en mindre lägenhet/studio i den härliga staden Arles i Provence för uthyrning.

Det vi hyr ut är en liten lägenhet (i Frankrike ofta kallat studio) på två rum i Arles, varav det ena rummet har ett trinett-kök med elspis, kyl och mikrovågsugn. Helt renoverat 2009. Det finns ett badrum med dusch, toalett och handfat. Ytan är ca 25 m2. Lägenheten har egen ingång. Trots att den ligger mycket nära centrum är det ett tyst och lugnt kvarter.

Bada
Om man åker söderut mot Saintes-Maries-de-la-Mer, Salin-de-Giraud eller Port St-Louis finns det gott om badstränder. Stränderna är långa och långgrunda och inte särskilt ”överbefolkade”. Avstånd ca 30 km. Om du badar på de båda sistnämnda är det bra att ta med lunch och dryck, det finns inte särskilt mycket försäljning på stranden. För den som vill ha solstolar, strandbarer etc. finns t.ex. La Grande Motte eller Le Grau-du-Roi, (sydväst från Arles) ca 60 km.

Marknad
Vi har två marknadsdagar, onsdag förmiddag och lördag förmiddag. På båda marknaderna finns grönsaker, kryddor, fisk, kläder, tyger. På lördagsmarknaden, som är den största marknaden i Provence, finns också växter, keramik, väskor och mycket mer. Första onsdagen i månaden är det även en antikmarknad.

Fågelskådning
I området runt Arles finns två av Europas mest intressanta fågelområden. Det ena är våtmarken Camargue, som bildas mellan floden Rhônes två armar. Flamingon, en av Camargues mera spektakulära fåglar, häckar här med 20-30 000 par. Det andra området är La Crau, Europas enda stäpp.

Kontakt:
info@provence-arles.se
+46 708990388

[social_warfare]

Egenskaper