Vidauban Provence-Alpes-Côte d'Azur

985 500 kr
Fastighetsuppgifter

Vidauban Provence-Alpes-Côte d'Azur

985 500 kr
Beskrivning

Lägenhet till salu i Vidauban – Fynd i Provence!

Lägenhet Säljes - Vidauban Provence-Alpes-Côte d'Azur

Lägenhet till salu i Vidauban – Fynd i Provence!

Nu säljer vi vår rara lägenhet i Vidauban, Frankrike. Vidauban ligger mellan Nice och Aix-en-Provence, ungefär 3 mil norr om Saint Tropez.
Det är en liten äkta fransk stad med c:a 10000 invånare. Här har vi övervintrat i 15 år och skulle gärna fortsätta om vi inte blivit äldre i samma takt!

Vår lägenhet som ligger på våning 3 av 3, består av en liten hall, litet kök, badrum med toa, vardagsrum, sovrum och en södervänd terrass på 10 kvadratmeter. Utsikten är bedårande med äldre stadsbebyggelse och ett högt beläget kapell som är tillägnat Heliga Birgitta!

Vi brukar åka hit med bil i slutet av september och vi sträckkör aldrig utan passar på att titta på det Europa som ligger mellan Sverige och Frankrike. Till jul flyger vi hem för några veckor, återser vänner och jobbar med julmaten. Vi åker sedan tillbaka i mitten av januari.

Här i Vidauban finns allt tillgängligt: boulangerie (i samma hus!), bank, sjukvård, restauranger mm. För veckoinköpen åker vi ett par kilometer för att handla mat och vin i ett hypermarché. På söndagarna är det marknad i stan och då köper vi förstås mat och annat där tillsammans med alla andra.

Utöver att trivas i lägenheten vandrar vi i bergen eller längs kusten någon gång i veckan. Ibland ger vi oss upp i Sydalperna för utförsåkning eller spelar golf. Vid sämre väder läser vi böcker eller löser korsord. I oktober/november och mars/april är det ofta bad i havet som gäller. När vår säsong är över i början av maj, sätter vi oss i bilen igen för att åka hem till våren och den svenska sommaren.

Månadskostnad för vår lägenhet: c:a 2500:- (inkl gemensamma fastighetskostnader, vatten/avlopp, telefon/bredband, el/värme, sophantering, försäkring, skatter).

För mer information kontakta Kerstin/Torbjörn Ziegler: 070 – 899 02 15

  • Lägenhet till salu i Vidauban. Köpa lägenhet i Provence. Lägenhet säljes i Provence. Till salu i Provence

[social_warfare]

Egenskaper