Maureillas-las-Illas Occitanie

1 395 000 SEK
Fastighetsuppgifter

Maureillas-las-Illas Occitanie

1 395 000 SEK
Beskrivning

Charmigt byhus till salu vid foten av Pyrenéerna!

Hus Säljes - Maureillas-las-Illas Occitanie

Härligt boende vid foten av Pyrenéerna

Ett charmigt byhus (maison de village) i 4 plan med fantastiska vyer mot Pyrenéerna från takterass samt balkong.

Huset som ligger i den lilla byn Maureillas-las-Illas var nyrenoverat när vi köpte det 2005 och är fortfarande i fint skick och med alla moderna faciliteter.

Ett perfekt semesterboende nära till vandringar i bergen (0 min), näratill bad i Medelhavet (25 min) samt nära till skidåkning (95 min) på vägen mot Andorra. Tillgång till ett flertal golfbanor på den franska och den spanska sidan om Pyrenéerna (30 – 45 min).

Möjligheter att sova på alla fyra plan samt 2 toaletter innebär att huset trots sin litenhet kan härbärgera många personer.

Att ta sig till och från är enkelt med flygplatser i Perpignan, Beziers, Barcelona mfl. Även snabbtågen i både Frankrike och Spanien kan utnyttjas för transport till och från huset.

3,5 rum – 62 m2

Balkong samt takterrass
Nära till golf, bad, storstad, skidbacke

Mer information och bilder finns hos vår lokala mäklare Century21: https://www.century21.fr/trouver_logement/detail/1589041585/?came_from=/text_search/vente/

Information angående bostadens pris:
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till Svensk krona (SEK). Detta kan medföra små variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden.

  • Charmigt byhus till salu i Languedoc. Hus säljes i Pyrenéerna. Köpa hus i Languedoc-Roussillon. Maureillas-las-Illas. Pyrénées-Orientales, Occitanie

[social_warfare]