Partners

Flytthjälp till Frankrike. Stadsbudskontoret, sbkmoving, flyttbolag, flyttfirma, flytthjälp mellan Sverige och Frankrike.

Vi hjälper dig att flytta till Frankrike!

SBK Moving är ett ägarlett företag som grundades 1888 där femte generationen precis börjat jobba i företaget. Vi erbjuder en komplett och kvalitativ flyttservice inom Sverige och till destinationer över hela världen. Företaget har genom åren tagit en unik position på marknaden där kvalitet, trygghet och varsamma flyttar av bohag både till och från Sverige ingår. Vi har skapat ett stort nätverk av professionella flyttfirmor som vi samarbetar med och som innebär att vi kan fungera som din trygga portal till och från Sverige.

Komplett internationell flyttservice

Flytthjälp till Frankrike. Stadsbudskontoret, sbkmoving, flyttbolag, flyttfirma, flytthjälp mellan Sverige och Frankrike.SBK Moving är det enda flyttföretaget i Sverige som kan erbjuda en komplett internationell flyttservice där vår egen personal sköter såväl packning som flytt, detta i våra egna flyttbilar – och allt hanterat av våra egna flyttkoordinatorer. Våra interna flyttkoordinatorer tar hand om alla aspekter i den internationella flyttkedjan. De sköter kontakten med flygbolag och rederier samt med våra internationella samarbetspartners. Flyttkoordinatorn arrangerar såväl packdatum som tullrelaterade frågor och står som garant för att säkerställa en problemfri flytt.

Internationell flyttfirma med fullservice från dörr till dörr

Flytthjälp till Frankrike. Stadsbudskontoret, sbkmoving, flyttbolag, flyttfirma, flytthjälp mellan Sverige och Frankrike.Utlandsflyttar utgör största delen av vår verksamhet. I samband med beställning tar vi fram det mest tids- och kostnadseffektiva alternativet för din flytt. Vi utför regelbundna flyttar till Frankrike och har även ett kontor i Cannes på franska Rivieran.
Våra kontor i Stockholm, Örnsköldsvik och Cannes är samtliga fullservicekontor med egen personal och egna lastbilar.

Kunnig, erfaren och säker flytthjälp utomlands och inrikes

Flytthjälp till Frankrike. Stadsbudskontoret, sbkmoving, flyttbolag, flyttfirma, flytthjälp mellan Sverige och Frankrike.Det kan kännas både spännande och nervöst att flytta. Då är det tryggt att anlita ett företag som varit med ett tag och som vet hur det ska gå till.
På Stadsbudskontoret löser vi alla tänkbara problem med din flytt och vi värnar om ditt bohag som vore det vårt eget. Vi vet vad vi gör och vi har gjort det ofta. Är du minsta orolig eller stressad över din flytt bör du välja en flyttfirma som vår, med gott renommé och goda rekommendationer.

RUT / import & export

Flytthjälp till Frankrike. Stadsbudskontoret, sbkmoving, flyttbolag, flyttfirma, flytthjälp mellan Sverige och Frankrike.Vi hanterar all administration i samband med din flytt. Vi ordnar all nödvändig dokumentation och har utbildning i vad som gäller vid import och export, tullregler och annat i samband med att du flyttar inom och utanför EU.
När du flyttar privat till ett EU/EES-land kan du få RUT-avdrag med 50 procent av flyttkostnaden. Vi drar av det direkt på fakturan och redovisar ditt avdrag till Skatteverket så att du får det förtryckt på din deklaration nästa gång det är dags att deklarera.

Medlemskap och certifieringar

Våra medlemskap och certifieringar:
ISO 9001:2015 certifiering,
SMF Sveriges Möbeltransportörers Förbund
IAM
FIDI
Harmony Relocation Network
ISO 14001 certifiering beräknas vara klar under senare delen av 2019.
Läs mer om detta på vår hemsida!

Vi tar ansvar!

Kontakta oss när du ska flytta, vi flyttar dig dit du vill – och vi tar ansvar hela vägen!
www.sbkmoving.com

Flytthjälp till Frankrike. Stadsbudskontoret, sbkmoving, flyttbolag, flyttfirma, flytthjälp mellan Sverige och Frankrike.