Mäklare i Frankrike

Hitta mäklare i Frankrike!

 

 

 

 

 

På denna sida presenteras mäklare i Frankrike som förmedlar hus och lägenheter i olika franska regioner. Gemensamt för dessa mäklare är att de är vana vid att sälja till utländska kunder och kan hjälpa dig under hela köpprocessen.

 

ANGE D'AZUR REAL ESTATE

Ange d´Azur är en mäklarbyrå som specialiserat sig på lyxiga och prestigefastigheter belägna främst i sydöstra Frankrike.

Ange d´Azur erbjuder expertråd samt anpassad och personlig service beroende på typen av fastigheten och dess geografiska läge: i staden (Cannes, Saint-Tropez, Nice eller Monaco), vid havet eller på landet.

Ange d´Azur hjälper dig med dina specifika önskemål angående din fastighet och erbjuder också administrativ assistans, conciergetjänster eller sökandet efter hushållspersonal.

Ta gärna en titt på deras website för mer information!

UN MAS EN PROVENCE

Un Mas en Provence är en stor aktör inom fastigheter i Luberon och finns även i Alpilles. De erbjuder ett brett utbud av exceptionella fastigheter till försäljning och för säsongsuthyrning.
Vänlighet och kunnande är kännetecknen för deras fastighetsbyrå, idealiskt belägen vid foten av Gordes i Vaucluse.
Ta gärna en titt på dera website!

SOPHIE FOLLEY IMMOBILIER

Sophie Folley Immobilier är en fastighetsbyrå som erbjuder en vänlig, personlig och professionell service till både franska och internationella, köpare och säljare.
Från deras kontor i Salies de Béarn, i Pyrénées Atlantiques, erbjuder Sophie Folley Immobilier ett brett utbud av olika fastigheter. Oavsett om du vill njuta av kustlivet på Atlanten, barerna och restaurangerna i en fransk stad eller på landsbygden, antingen i de skogsklädda bergen i Bearn eller vid foten av Pyrenéernas bergskedja, kommer de att försöka hitta fastigheten och platsen som passar dina behov.
Ta gärna en titt på dera website!

Gîtes à la française - GAF

Med kontor i Toulouse är Gîtes à la française en mäklare som specialiserat sig på försäljning av semesterhus, stugor, B&B, slott och andra turistboenden i Frankrike.

Berätta för Gîtes à la française vad du letar efter så kommer de att göra allt vad de kan för att hjälpa dig att hitta ditt drömboende!

Ta gärna en titt på deras website!

TIC IMMOBILIER - Fastighetspecialisten i Charente.

TIC Immobilier är din fastighetsspecialist i norra Charente. Deras kontor ligger i Ruffec, i hjärtat av Poitou-Charentes området. Med mer än 25 års erfarenhet erbjuder deras trevliga, tvåspråkiga team professionell service för att underlätta processen i ditt fastighetsprojekt. De följer dig vid varje steg, före, under och efter transaktionen och ser till att du får en trevlig köparupplevelse.

TIC Immobilier täcker områdena Norra Charente, Södra Deux-Sèvres och Södra Vienne och erbjuder dig ett brett utbud av fastigheter, från små renoveringsobjekt till stora Maison de Maître, från tomter till små slott.

Ta gärna en titt på deras Webbsida!

Provence Home - Mäklare i Lubéron - Vaucluse i Provence
Provence Home är en fastighetsmäklare belägen i byn Oppède i Lubérons ”Golden triangle” där Art de vivre, kultur och historia möts. Personalen kännetecknas av den kärlek den har för Provence, där de bor och arbetar.
Provence Home har specialiserat sig på exklusiva fastigheter samt hus med karaktär i Provence. Deras goda kännedom av den lokala fastighetsmarknaden gör att de kan ge dig de bästa råd inför ditt husköp i Provence och kan hjälpa dig under hela köpprocessen.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!
Lyxfastigheter i Frankrike. Köpa lyxfastighet på rivieran, i Monaco. Mäklare.
Home Hunts är prisbelönta lyxfastighetsspecialister. De arbetar som köpagenter och har specialiserat sig på att hitta lyxfastigheter till försäljning i hela Frankrike och Monaco, liksom i Schweiz, New York och London.Företaget startades 2004 av Tim Swannie och François-Xavier de Vial. Home Hunts är en fullt registrerad fransk fastighetsmäklare men arbetar på ett annat sätt än en traditionell mäklare eftersom de arbetar för köparens räkning.Home Hunts har ett brett sortiment av fastigheter som de säljer direkt men de samarbetar också med de bästa säljagenter, byggföretag och promotorer så att de ska kunna söka genom hela marknaden för sina kunder.

Om du letar efter din dröm egendom på franska Rivieran, Paris, Monaco, Alperna, Provence eller Sydvästra Frankrike, hjälper Home Hunts gärna till!

Låt Home Hunts göra det hårda arbetet för dig!

 

Mäklare i Dordogne, Nouvelle-Aquitaine - L'Immobilier International Agency
L’Immobilier International Agency är en seriös och kunnig fastighetsmäklare. Deras goda kännedom av både den lokala och den regionala fastighetsmarknaden gör att de kan ge dig de bästa råd för ditt projekt, oavsett om det gäller att köpa, sälja eller investera. De följer dig vid varje steg, under alla etapper av köpprocessen och i all transparens.
Deras kontor ligger vid sammanflödet mellan floderna Dordogne och Vézère, i ”Périgord Noir”, en region som kännetecknas av dess rika historiska-, arkitektnotiska- och gatronomiska arv i en naturbevarad omgivning. Det är en region där det är gott att leva både på vintern och på sommaren. Den ekonomiska och turistiska aktiviteten blommar, mellan Bordeaux och Brive, samtidigt som dess kultur, traditioner och hantverk bevaras i vackra naturomgivningar.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!
Logo mayer Immobilier

SARL MAYER IMMOBILIER är en mäklare belägen i västra Frankrike, i byn Huelgoat i vackra Bretagne. Mme Mayer som driver SARL MAYER IMMOBILIER tillsammans med en partner har specialiserat sig på fastigheter i département Finistère, Bretagnes hjärta. De pratar flytande engelska och är vana vid att sälja till utländska kunder. De har en gedigen lokalkännedom och arbetar i nära samarbete med sina kunder och kan hjälpa dem under hela köpprocessen. Läs mer

 

Agenge Aubusson Immobilier
Aubusson Immobilier är en mäklare belägen i Creuse, en département vid Central massivet och som tillhör regionen Nouvelle-Aquitaine. Aubusson Immobilier erbjuder varierande hus så som traditionella hus från Creuse, byhus, moderna hus, m.m.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!
Agence Bleu Marine Transactions
BLEU MARINE TRANSACTIONS har en gedigen kännedom av fastighetsmarknaden i Toulon och dess omgivning. De har välutbildade medarbetare som följer dig och hjälper dig under hela köpprocessen.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!
Berthou Immobilier
Berthou Immobilier startade 1964 och erbjuder idag ett brett utbud av hus och lägenheter till salu eller för uthyrning i de franska départements Corrèze, Haute-Vienne och Dordogne som tillhör regionen Nouvelle-Aquitaine. Många av deras kunder kommer från Storbritanien, Nord-Irland, Nederländerna, m.m.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!
Mäklare Riviera Résidences
Riviera Résidences har sedan många år en gedigen kännedom om fastighetsmarknaden på franska rivieran. Deras medarbetare pratar flera språk och är vana vid att sälja till europeiska kunder. De hjälper till under köpprocessen. Denna mäklare förmedlar hus och lägenheter i départements Var och Alpes-maritimes som tillhör regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!