Mäklare i Nouvelle-Aquitaine

Mäklare i Nouvelle-Aquitaine

Nouvelle-AquitainePå den här sidan presenteras mäklare i Nouvelle-Aquitaine som förmedlar hus och lägenheter i denna vackra region.
Gemensamt för dessa mäklare är att de är vana vid att sälja till utländska kunder och kan hjälpa dig under hela köpprocessen.

Nouvelle-Aquitaine består av följande ”départements”: Charente, Charente-Maritime, Corrèze, Creuse, Dordogne, Gironde, Landes, Lot-et-Garonne, Pyrénées-Atlantiques, Deux-Sèvres, Vienne och Haute-Vienne.

SOPHIE FOLLEY IMMOBILIER

Sophie Folley Immobilier är en fastighetsbyrå som erbjuder en vänlig, personlig och professionell service till både franska och internationella, köpare och säljare.
Från deras kontor i Salies de Béarn, i Pyrénées Atlantiques, erbjuder Sophie Folley Immobilier ett brett utbud av olika fastigheter. Oavsett om du vill njuta av kustlivet på Atlanten, barerna och restaurangerna i en fransk stad eller på landsbygden, antingen i de skogsklädda bergen i Bearn eller vid foten av Pyrenéernas bergskedja, kommer de att försöka hitta fastigheten och platsen som passar dina behov.
Ta gärna en titt på dera website!

TIC IMMOBILIER - Fastighetspecialisten i Charente.

 

TIC Immobilier är din fastighetsspecialist i norra Charente. Deras kontor ligger i Ruffec, i hjärtat av Poitou-Charentes området. Med mer än 25 års erfarenhet erbjuder deras trevliga, tvåspråkiga team professionell service för att underlätta processen i ditt fastighetsprojekt. De följer dig vid varje steg, före, under och efter transaktionen och ser till att du får en trevlig köparupplevelse.

TIC Immobilier täcker områdena Norra Charente, Södra Deux-Sèvres och Södra Vienne och erbjuder dig ett brett utbud av fastigheter, från små renoveringsobjekt till stora Maison de Maître, från tomter till små slott.

Ta gärna en titt på deras Webbsida!

Mäklare i Dordogne, Nouvelle-Aquitaine - L'Immobilier International Agency
L’Immobilier International Agency är en seriös och kunnig fastighetsmäklare. Deras goda kännedom av både den lokala och den regionala fastighetsmarknaden gör att de kan ge dig de bästa råd för ditt projekt, oavsett om det gäller att köpa, sälja eller investera. De följer dig vid varje steg, under alla etapper av köpprocessen och i all transparens.
Deras kontor ligger vid sammanflödet mellan floderna Dordogne och Vézère, i ”Périgord Noir”, en region som kännetecknas av dess rika historiska-, arkitektnotiska- och gatronomiska arv i en naturbevarad omgivning. Det är en region där det är gott att leva både på vintern och på sommaren. Den ekonomiska och turistiska aktiviteten blommar, mellan Bordeaux och Brive, samtidigt som dess kultur, traditioner och hantverk bevaras i vackra naturomgivningar.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!
Mäklare i Nouvelle-Aquitaine - Aubusson Immobilier
Aubusson Immobilier är en mäklare belägen i Creuse, en département vid Central massivet och som tillhör regionen Nouvelle-Aquitaine. Aubusson Immobilier erbjuder varierande hus så som traditionella hus från Creuse, byhus, moderna hus, m.m.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!
Mäklare i Nouvelle-Aquitaine - Berthou Immobilier
Berthou Immobilier startade 1964 och erbjuder idag ett brett utbud av hus och lägenheter till salu eller för uthyrning i de franska départements Corrèze, Haute-Vienne och Dordogne som tillhör regionen Nouvelle-Aquitaine. Många av deras kunder kommer från Storbritanien, Nord-Irland, Nederländerna, m.m.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!