Mäklare i Nouvelle-Aquitaine

Mäklare i Nouvelle-Aquitaine

Nouvelle-AquitainePå den här sidan presenteras mäklare i Nouvelle-Aquitaine som förmedlar hus och lägenheter i denna vackra region.
Gemensamt för dessa mäklare är att de är vana vid att sälja till utländska kunder och kan hjälpa dig under hela köpprocessen.

Nouvelle-Aquitaine består av följande “départements”: Charente, Charente-Maritime, Corrèze, Creuse, Dordogne, Gironde, Landes, Lot-et-Garonne, Pyrénées-Atlantiques, Deux-Sèvres, Vienne och Haute-Vienne.

Mäklare i Dordogne, Nouvelle-Aquitaine - L'Immobilier International Agency
L’Immobilier International Agency är en seriös och kunnig fastighetsmäklare. Deras goda kännedom av både den lokala och den regionala fastighetsmarknaden gör att de kan ge dig de bästa råd för ditt projekt, oavsett om det gäller att köpa, sälja eller investera. De följer dig vid varje steg, under alla etapper av köpprocessen och i all transparens.
Deras kontor ligger vid sammanflödet mellan floderna Dordogne och Vézère, i “Périgord Noir”, en region som kännetecknas av dess rika historiska-, arkitektnotiska- och gatronomiska arv i en naturbevarad omgivning. Det är en region där det är gott att leva både på vintern och på sommaren. Den ekonomiska och turistiska aktiviteten blommar, mellan Bordeaux och Brive, samtidigt som dess kultur, traditioner och hantverk bevaras i vackra naturomgivningar.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!
Mäklare i Nouvelle-Aquitaine - Aubusson Immobilier
Aubusson Immobilier är en mäklare belägen i Creuse, en département vid Central massivet och som tillhör regionen Nouvelle-Aquitaine. Aubusson Immobilier erbjuder varierande hus så som traditionella hus från Creuse, byhus, moderna hus, m.m.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!
Mäklare i Nouvelle-Aquitaine - Berthou Immobilier
Berthou Immobilier startade 1964 och erbjuder idag ett brett utbud av hus och lägenheter till salu eller för uthyrning i de franska départements Corrèze, Haute-Vienne och Dordogne som tillhör regionen Nouvelle-Aquitaine. Många av deras kunder kommer från Storbritanien, Nord-Irland, Nederländerna, m.m.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!