Mäklare i Frankrike

Hitta mäklare i Frankrike!

På denna sida presenteras mäklare i Frankrike som förmedlar hus och lägenheter i olika franska regioner. Gemensamt för dessa mäklare är att de är vana vid att sälja till utländska kunder och kan hjälpa dig under hela köpprocessen.

Agenge Aubusson Immobilier
Aubusson Immobilier är en mäklare belägen i Creuse, en département vid Central massivet och som tillhör regionen Nouvelle-Aquitaine. Aubusson Immobilier erbjuder varierande hus så som traditionella hus från Creuse, byhus, moderna hus, m.m.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!

Agence Bleu Marine Transactions
BLEU MARINE TRANSACTIONS har en gedigen kännedom av fastighetsmarknaden i Toulon och dess omgivning. De har välutbildade medarbetare som följer dig och hjälper dig under hela köpprocessen.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!

Berthou Immobilier
Berthou Immobilier startade 1964 och erbjuder idag ett brett utbud av hus och lägenheter till salu eller för uthyrning i de franska départements Corrèze, Haute-Vienne och Dordogne som tillhör regionen Nouvelle-Aquitaine. Många av deras kunder kommer från Storbritanien, Nord-Irland, Nederländerna, m.m.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!

Mäklare Riviera Résidences
Riviera Résidences har sedan många år en gedigen kännedom om fastighetsmarknaden på franska rivieran. Deras medarbetare pratar flera språk och är vana vid att sälja till europeiska kunder. De hjälper till under köpprocessen. Denna mäklare förmedlar hus och lägenheter i départements Var och Alpes-maritimes som tillhör regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!

Mäklare i Occitanie
Midi-Pyrénées Properties erbjuder ‘The Complete House Buying Service’ och har specialiserat sig på fastigheter i Midi-Pyrénées och i Ariège där de erbjuder ett brett urval av fastigheter. Här bemöts du av språkkunnig och proffsig personal som gärna hjälper dig under hela köpprocessen.
Ta gärna en titt på deras Webbsida!